Användarnamn: Lösenord:    

Information Information
Vill du prenumerera på den här resejournalen?

Tryck i så fall på resenärens namn för att anmäla dig!
 
  Resejournaler > En ensamresa till Pistoia, Itali:

En ensamresa till Pistoia, Itali
Resenärer:  AndaMihu16

Resdatum:  2017-03-30 t.o.m. 2017-03-30
Resmål:  Mexico
Typ av resa:  Övrigt

Resebeskrivning:
Om man ska resa ensam utan familj eller vänner så finns det ändå mycket man kan göra. Man kan passa på att skämma bort sig själv en aning och man kan också planera hela ens resa efter ens egna behov och intressen. Pistoia i Italien kommer högt rekommenderat som resmål oavsett om du ska resa med familj eller ensam. Det finns otroligt mycket att se och uppleva. Sevärdheter, kultur och man får inte glömma den fantastiska maten man kan testa.

Att göra i Pistoia, Italien

Det finns som tur är massor att göra i Pistoia oavsett hur man är som person. Det brukar rekommenderas att man reser i juli eftersom det då finns flera evenemang och vädret är också utmärkt under den perioden. Men det innebär också att det finns ganska mycket turister i området. Men om det inte är ett problem för en så bör du definitivt passa på att resa då eftersom du får uppleva mera. När man ändå besöker Pistoia kan man passa på att uppleva Pistoia Zoo. Det ligger en bit utanför staden och det finns inte bara ett zoo utan också en fantastisk trädgård i närheten. Samtidigt kan du då passa på att uppleva den fantastiska miljön och naturen av provinsen. Pistoia som ligger i norra Toscana är ett vackert område där naturen har mycket att erbjuda. Men glöm inte bort att uppleva staden Pistoia så mycket du kan. Det finns mycket butiker och även marknad att besöka där du kan handla det mesta. Framförallt bör man passa på att uppleva den fantastiska maten som staden erbjuder, samt barer där du kan ta en drink i en avslappnande och trevlig miljö. Det kommer med andra ord bli svårt att glömma den fantastiska resan du gjort till Pistoia i Italien.

Att tänka på innan man reser

Innan man reser utomlands finns det alltid en del saker man bör tänka på, det gäller också när man reser till Pistoia. Man bör till exempel tänka på att ta med sig nödvändigheter som medicin när man reser utomlands eftersom det inte är säkert att man kan få tag i den när man åker utomlands. Man bör även tänka på saker som underkläder. Dessa måste generellt tvättas innan dem används när man köper dem och det är därför bättre att man tar med sig sådant istället för att köpa det när man redan är utomlands. Man kan köpa underkläder dam och män enkelt idag. Sen vet man oftast bäst själv om det är något speciellt man måste ta med sig när man ska resa utomlands. Ett tips är att göra iordning en lista på saker man måste göra och ta med sig innan man redan är utomlands.


Resejournalen har visats: 957 gånger
Senast uppdaterad:  2017-03-30 11:28:06
Gästboken: (0 st inlägg)

Fotoalbumet: (0 st)
Resedagbok
 Resedagboken är tom.

Karta över resan

Teckenförklaring:
- Resmål med inlägg i resedagboken
- Resmål ännu utan inlägg i resedagboken.
 
 
 

Bli värdfamilj

merVäder.se | Väderprognos, väderkarta, 5 & 10-dygnsprognos


Annonsera på Resejournalen
  Kontakta oss / Rapportera fel © Copyright 2003-2011 Resejournalen (Version 3.5.15)