Användarnamn: Lösenord:    

Information Information
Vill du prenumerera på den här resejournalen?

Tryck i så fall på resenärens namn för att anmäla dig!
 
  Resejournaler > Gör semesterparadiset Thailand :

Gör semesterparadiset Thailand
Resenärer:  AndaMihu16

Resdatum:  2017-03-13 t.o.m. 2017-03-13
Resmål:  Thailand
Typ av resa:  Äventyr

Resebeskrivning:
Varför sitta instängd på ett tråkigt kontor dag ut och dag in? Ta med dig jobbet till Thailand istället! Kanske har just du ett jobb som du lätt kan sköta på distans, med soliga stränder och svalkande pooler som arbetskamrater. Om det stämmer in på dig kan det vara värt att besöka svenskamarknadsforing.se – där hittar du fler tips på hur du kan förbättra din arbetssituation. Billigt och lyxigt att leva Varför just Thailand? Här är hyrorna jämförelsevis mycket låga, som ett exempel kan du hyra en lyxigare lägenhet eller ett mindre hus för omkring 5000 kronor i månaden. Som en bonus är boendestandarden riktigt hög och liknar mest ett lyxhotell. Även livsmedel och andra inköp är mycket billigare än i Sverige, så förutom att du får en fantastisk arbetsmiljö kan du också spara in pengar genom att bo här en längre tid. Tusentals svenskar bor i Thailand Lägenheter och hus i Thailand är mycket lättillgängliga och ligger ofta nära större städer som Bangkok. Det är med andra ord aldrig långt till fart och fläkt ifall du vill shoppa eller festa. Över 20 000 svenskar bor i Thailand mer än sex månader om året, så det är också enkelt att stifta nya bekantskaper och hitta någon att roa dig med. Tack vare att landet är så populärt bland oss svenskar finns det ofta bostäder till uthyrning på exempelvis Blocket. Du behöver därför inte besöka krångliga utländska webbsidor för att få tag i lämpligt boende. Enkelt att förnya ditt visum Ett turistvisum gäller i regel endast i 30 dagar, men du kan definitivt stanna i Thailand längre än så. Om du lämnar landet och sedan reser in igen förlängs ditt visum med ytterligare 30 dagar. Detta kan du göra flera gånger så det är inga problem att bo i landet under många månader. Ett annat alternativ är att ansöka om dubbelt turistvisum direkt, vilket ger dig 60 dagar i sol och värme till att börja med.

Resejournalen har visats: 859 gånger
Senast uppdaterad:  2017-03-13 15:41:30
Gästboken: (0 st inlägg)

Fotoalbumet: (0 st)




Resedagbok
 Resedagboken är tom.

Karta över resan

Teckenförklaring:
- Resmål med inlägg i resedagboken
- Resmål ännu utan inlägg i resedagboken.
 
 
 

Bli värdfamilj

merVäder.se | Väderprognos, väderkarta, 5 & 10-dygnsprognos


Annonsera på Resejournalen
  Kontakta oss / Rapportera fel © Copyright 2003-2011 Resejournalen (Version 3.5.15)