Användarnamn: Lösenord:    

Information Information
Vill du prenumerera på den här resejournalen?

Tryck i så fall på resenärens namn för att anmäla dig!
 
  Resejournaler > 6 saker att inte missa i Orlando:

6 saker att inte missa i Orlando
Resenärer:  malinhenningsson

Resdatum:  2017-03-07 t.o.m. 2017-03-07
Resmål:  USA
Typ av resa:  Sol och bad, Storstad, Äventyr

Resebeskrivning:

Luta dig tillbaks och försök tänka dig bort från vardagen. Gör dig istället redo för en oförglömlig resa till Orlando i Florida. I den här listan har vi tagit fram tio äventyrsfyllda och fantastiska upplevelser som du inte får gå miste om. Se därför till att boka in din resa redan nu.Miss Adventure Falls, för dig som vill bli blöt

Attraktionen är till för alla oavsett ålder, och hör till en av de längsta åkattraktionerna som du kan hitta i Disney Waters park. Attraktionen finns lokaliserad vid Disney Typhoon Lagoon och tar drygt två minuter att åka. Räkna med mycket familjenöje, plask och äventyr ute i vågorna!


Skull Island för den äventyrssugna

Äventyret på Skull Island börjar vid ingångarna till ett mystiskt och kusligt tempel. När du sätter din got i templet så sätter du också fötterna i en labyrint som består av olika grottor. Ditt uppdrag är att ta dig igenom alla hinder på vägen för att slutligen möta höjdpunkten – nämligen Kong.


Racing genom New York

Detta är en ny attraktion som slår upp sina portar i april 2017. I denna unika, fartfyllda men spännande attraktionen får du prova på racing i en New York-inspirerad miljö tillsammans med tv-stjärnan Jimmy Fallon. Attraktionen hittar du i Universal Studios resort i Orlando.


Bingo- och lottohallar

Är du i Orlando så måste du självklart prova på amerikansk bingo eller lotto. Till skillnad från Sverige så är dessa spel populärare i USA, vilket innebär att du själv kan välja vilka i miljöer du vill spela. Utomhusbingo är väldigt populärt i Florida. Skulle du hellre spela lotto så kan du själv välja prisnivåer och kategorier, precis som hemma i Sverige eller när du spelar online. De flesta bingohallar kan du hitta på Google Maps, alternativt på den här söksidan.


Planet Hollywood, för den hungrige och nyfikne

Upplev och smaka det som Florida har att erbjuda. Inte nog med en häftig terrass med världens kanske bästa utsikt bjuder Stargazers Lounge i Floridahemmabryggd öl, egna cocktaildrinkar och massor med spännande souvenirer. Se bara till att planera resan i god tid då det kan vara mycket folk, särskilt på sommaren.


Tandkräm av choklad för den godissugne

Tänk om alla tandkrämer skulle vara gjorda av choklad. På Universal CityWalk i Orlando hittar du massor av spännande sötsaker i alla möjliga former, allt från glass till milkshakes. Något som du måste prova och som utan tvekan är ett måste i Orlando är alla goda glassdrinkar som vanligtvis serveras i gamla glasburkar. Vägbeskrivning såväl som en bättre beskrivning hittar du på Visit Orlandos hemsida.Resejournalen har visats: 934 gånger
Senast uppdaterad:  2017-03-07 11:17:02
Gästboken: (0 st inlägg)

Fotoalbumet: (0 st)
Resedagbok
 Resedagboken är tom.

Karta över resan

Teckenförklaring:
- Resmål med inlägg i resedagboken
- Resmål ännu utan inlägg i resedagboken.
 
 
 

Bli värdfamilj

merVäder.se | Väderprognos, väderkarta, 5 & 10-dygnsprognos


Annonsera på Resejournalen
  Kontakta oss / Rapportera fel © Copyright 2003-2011 Resejournalen (Version 3.5.15)