Användarnamn: Lösenord:    

Information Information
Vill du prenumerera på den här resejournalen?

Tryck i så fall på resenärens namn för att anmäla dig!
 
  Resejournaler > Organiserade Turer i Sverige und:

Organiserade Turer i Sverige und
Resenärer:  AndaMihu16

Resdatum:  2017-01-04 t.o.m. 2017-01-04
Resmål:  Sverige
Typ av resa:  Övrigt

Resebeskrivning:
Att resa i Sverige innebär bland annat att se de röda trähusen i älg-täta skogar, uppleva det land där traditioner och kultur går hand i hand med IKEA, design och konst. Upplev pulsen och skönheten i Stockholm och dess fantastiska skärgård, möta aboriginska samer i norr och uppleva midnattssolen. När du ändå är ute och reser kan du passa på att kombinerar Stockholm med Köpenhamn, Oslo. Som är två stora fantastiska huvudstäder.

Stockholm Julmarknader

Besök de många festliga julmarknader under vintertid i Stockholm. Sveriges huvudstad lyser av spektakulära juldekorationer, Advents stjärnor och flimrande ljus. Strosa längs den medeltida gatorna i Gamla stan eller gå på en kryssning på den frusna skärgården. Möjlighet att kombinera turen med ett besök ute på Djursholm.

Stockholm på Vintern

Stockholm, "Nordens Venedig", är byggd på 14 öar och har en av de mest spektakulära platser i varje huvudstad i världen. Stockholm erbjuder trendiga restauranger, livliga barer, en livlig konstscen och mer än 150 museer och gallerier. Eller varför inte en kryssning i skärgården.

Gotland på Sommaren -

Kombinera ett besök i den svenska huvudstaden Stockholm med några dagar på Sveriges favorit semesterö; Gotland. Ön erbjuder vidsträckta stränder, historiska monument och enastående skönhet. Den pittoreska medeltida staden Visby livliga med energi under de svenska sommarmånaderna.
Om du besöker Sverige den här perioden måste du kontrollera bekko.se.

Södra Sverige

Res från Stockholm till den idylliska staden Söderköping och fortsätter söderut till den historiska staden Kalmar. Utforska Glasriket och besöka några av Sveriges mest imponerande slott; Kalmarsund, Vadstena-, Gripsholm- och Drottningholms slott. Eller varför inte passa på och bestäm dig för en övernattnings kryssning på Göta kanal.

Norrsken & Ishotellet

Bo på det världsberömda Ishotellet i svenska Lappland och utforska norrsken under de mörka polarnatten. Den här turen inkluderar en 1,5-timmars hundspann utflykt och en kväll besök på de berömda norrskens stationen i Abisko.

Stockholm & Laplands järnväg

Starta Inlandsbanan i Östersund som tar dig norrut genom svenska Lappland; landet av midnattssolen. Res i ett lugnt tempo genom orörda landskap av urskogar och kristallklara bergsbäckar. Mat, kaffe och sightseeing stopp görs längs vägen.

Autentiska Dalarna & Gotland

En spännande egen enhet turné tar dig till Dalarna i hjärtat av Sverige där du kan uppleva äkta folkfest traditioner och den idylliska sjön Siljan. Längs vägen kommer du att besöka slott, museer och gamla vikinga bosättningar. Turen avslutas på Gotland, känd för sin skönhet, stränder och historiska monument.

Göta kanal: Den fullständiga kryssningen

Njut av en oförglömlig 6-dagars kryssning på de mest spektakulära vattendrag genom hjärtat av Sverige. Ombord en av världens äldsta passagerarfartyg kommer du att uppleva åtta insjöar, två hav och tre kanaler med 66 slussar. Måltider och utflykter finns med på kryssning. Fartyget bryggor varje natt. Ställ avresedatum.


Resejournalen har visats: 974 gånger
Senast uppdaterad:  2017-01-04 17:09:33
Gästboken: (0 st inlägg)

Fotoalbumet: (0 st)
Resedagbok
 Resedagboken är tom.

Karta över resan

Teckenförklaring:
- Resmål med inlägg i resedagboken
- Resmål ännu utan inlägg i resedagboken.
 
 
 

Bli värdfamilj

merVäder.se | Väderprognos, väderkarta, 5 & 10-dygnsprognos


Annonsera på Resejournalen
  Kontakta oss / Rapportera fel © Copyright 2003-2011 Resejournalen (Version 3.5.15)