Användarnamn: Lösenord:    

Information Information
Vill du prenumerera på den här resejournalen?

Tryck i så fall på resenärens namn för att anmäla dig!
 
  Resejournaler > Bästa hotellen och platserna att:

Bästa hotellen och platserna att
Resenärer:  AndaMihu16

Resdatum:  2016-12-31 t.o.m. 2016-12-31
Resmål:  Sverige
Typ av resa:  Äventyr

Resebeskrivning:
Om du ska fira nyårsafton i Sverige eller i Stockholm finns det massor av kul att göra men det kan vara svårt att hitta en plats som är öppen då en del av klubbarna säljer biljetter för natten!
Dörrvakterna i Stockholm är kända för att vara oförskämda. Men klä upp dig coolt och ha en trevlig attityd med ett leende så går det förhoppningsvis bra! De kontrollerar ID, eftersom vissa klubbar måste du vara över 25 för att komma in! Det förekommer dock att de låter engelsktalande människor gå in utan att be om ID!
Om du är ute efter något hipt och coolt, kolla in stureplan! Ett mycket dyrt område med designbutiker och vackra människor!
Kolla in hotellet www.hotellet.info, Sturecompaniet, Laroy, Soap Bar, Nox www.nox.se, East, Spy bar, Berns, Solidaritet, Café Opera www.cafeopera.se! Det finns en hemsida som heter www.stureplan.se för all information om området eller www.alltomstockholm.se
Nyårsdagen är helt död i Stockholm, endast ett fåtal platser har öppet men en bra chans att få en lång promenad på Djurgården, en mycket vacker park i centrala Stockholm!
Julhelgen snart kommer med en massa festivaler och fester. Jul och nyårsafton är den största dags för dig att njuta av fullständig avkoppling kommer familj och vänner. Om du fortfarande undrar vilken plats att tillbringa din semester den mest fantastiska sättet någonsin finns det ett förslag för dig. Spendera nyår atmosfär i en Skandinaviens stad som Stockholm ska vara en oförglömlig upplevelse. Stockholm är huvudstad i Sverige. Stockholm är den folkrikaste staden i Sverige och på den skandinaviska halvön. Bland vackra städer i norra Europa, har Stockholm gott attraktioner och festligheter väntar på dig att upptäcka på nästa kommande jul och nyårsafton 2017. Om du är affärs Sverige Också glöm inte att få några lamellgardiner .

Platser & Fester


Nyårsafton är en magisk kväll oavsett var i världen du befinner dig och Stockholm är inget undantag. Staden är vanligtvis täckt med glittrande snö och kolsvart vinter natthimlen ger en perfekt bakgrund för fyrverkerier. De flesta stockholmare tillbringar nyårs antingen på en fest eller en middag med vänner och familj. staden har dock en hel del destinationer att tillgodose resenärer.
När det gäller att spendera nyårsafton i Stockholm, finns det flera alternativ du har, beroende på vilken typ av Stockholms resenär du är. Här är listan över populära nyårsafton festligheter som äger rum den 31 december välkomna nyår. Oavsett om du föredrar att tillbringa en lugn kväll med din älskling eller partiet till ett svenskt glömska, det finns gott om alternativ för att fira 2016. Du kan också kontrollera trappstegar som är populärt att köpa på nätet i Sverige

Stadshuset


Stadshuset, eller Stadshuset, är en charmig samlingsplats för nyårsafton. Dess spira med den gyllene Tre Kronor är en av de mest kända silhuetter i Stockholms stad och ger en vacker kuliss för att titta på fyrverkerierna NYE.

Södermalm

Parti-älskare i Stockholm den 31 december kommer att samlas vid Södermalmstorg, som ligger på Götgatan på Södermalm i Stockholm. Massor av heta nattliv här tills tidigt på morgonen, tillsammans med prisvärda restauranger och barer. De officiella fyrverkerier lyser från vattnet bredvid Skeppsholmen och kan ses från hela kajen är runt hamnen och från bergen i Södermalm.


Resejournalen har visats: 998 gånger
Senast uppdaterad:  2017-01-01 13:45:03
Gästboken: (0 st inlägg)

Fotoalbumet: (0 st)
Resedagbok
 Resedagboken är tom.

Karta över resan

Teckenförklaring:
- Resmål med inlägg i resedagboken
- Resmål ännu utan inlägg i resedagboken.
 
 
 

Bli värdfamilj

merVäder.se | Väderprognos, väderkarta, 5 & 10-dygnsprognos


Annonsera på Resejournalen
  Kontakta oss / Rapportera fel © Copyright 2003-2011 Resejournalen (Version 3.5.15)