Användarnamn: Lösenord:    

Information Kontakta oss
Har du fortfarande inte fått svar på din fråga? Ställ frågan i formuläret här nedan så hör vi av oss så fort vi får möjlighet.

Namn: (Max 32 tecken)

E-postadress:

Fråga:
 
  Startsidan > Hjälp > Resejournaler > Hur skriver jag i min resedagbok?:

Hur skriver jag i min resedagbok?

1) Logga in som vanligt och gå till din resejournal som du hittar under fliken Min Sida eller under underfliken Mina resejournaler.

2) Välj resejournal genom att klicka på resejournalens namn.

3) När du har laddat din resejournal klickar du på Skriv i resedagboken som du hittar under menyn Verktyg till vänster.

Se bild nedan:


 Klicka på "Skriv i resedagboken"

4) Välj det datum som dagboken handlar om.

5) Välj det land som dagboken handlar om. Om du inte kan välja något land eller om landet du vill skriva om inte finns med i listan beror det på att du inte har valt det landet då du skapade resejournalen. Då måste du först uppdatera din resejournal. (Se även Hur uppdaterar jag informationen i min resejournal?)

6) Välj den stad som dagboken handlar om. Om din stad som du vill skriva om saknas kan du själv leta efter den genom att klicka på "Sök och lägg till fler städer" som du hittar till höger om listan med städer. Detta kan dock vara lite klurigt och om du vill kan du även föreslå den staden du saknar genom att klicka på "Kontakta oss / Rapportera fel" som du hittar längst ned till vänster på alla sidor så lägger vi till den så fort vi hinner.

7) Skriv dagboksinlägget under rubriken "Meddelande" och tryck på spara. Om du vill lägga till en bild till din resedagbok gör du det genom att klicka på Klicka på den här ikonen för att ladda upp en bild till din resedagbok.

Se bild nedan:


 Skriv dagboksinlägg

 
 
 

Bli värdfamilj

merVäder.se | Väderprognos, väderkarta, 5 & 10-dygnsprognos


Annonsera på Resejournalen
  Kontakta oss / Rapportera fel © Copyright 2003-2011 Resejournalen (Version 3.5.15)