Användarnamn: Lösenord:    

Information Kontakta oss
Har du fortfarande inte fått svar på din fråga? Ställ frågan i formuläret här nedan så hör vi av oss så fort vi får möjlighet.

Namn: (Max 32 tecken)

E-postadress:

Fråga:
 
  Startsidan > Hjälp > Artiklar > Hur skapar jag en artikel?:

Hur skapar jag en artikel?

Steg 1: En artikel skriver man genom att först logga in. Klicka på underfliken "Mina artiklar" och sedan på "Skapa en ny artikel" i menyn till vänster.
Om du redan har påbörjat en artikel hittar du den på "Min sida" alternativt under "Mina artiklar". Du kan när som helst fortsätta på en artikel genom att klicka på dess rubrik och klicka på "Uppdatera artikel".

Steg 2: Om du valt att fortsätta på en artikel laddas den nu upp annars får du upp en ny tom artikel.

Skriv en lämplig rubrik, välj kategori, t.ex. "Reseberättelse" om du ska skriva en reseskildring, och om möjligt välj ett land som artikeln handlar om.

Nyckelord är kommaseparerade(,) ord som beskriver artikeln. Skriv minst ett ord och som mest sju-åtta ord.

Ingressen är en kort sammanfattning av artikeln och skrivs oftast sist.

Brödtexten är själva artikeln. Om du vill ladda upp en bild till din artikel gör du det genom att klicka på Klicka på den här ikonen för att ladda upp en bild till din artikel.
Observera att artikeln först måste vara sparad för att kunna ladda upp bilder.
Du får endast ladda upp bilder du har rätt till.

Steg 3: När du känner dig klar med din reseberättelse väljer du "Färdig artikel - spara för granskning" under valet "Artikelstatus" och trycker sedan på spara. Om du vill spara din artikel och fortsätta vid ett senare tillfälle väljer du istället "Påbörjad artikel - ej färdig" och trycker sedan på spara.

Steg 4: När du har sparat din artikel som färdig läser vi igenom och godkänner den så fort vi hinner. Om det är något vi vill påpeka på meddelar vi dig via din e-post och i din artikel och när de ändringarna är gjorda godkänner vi artikeln för publicering.

När din reseberättelse är godkänd och publicerad kan alla hitta den under fliken Artiklar.

 
 
 

Bli värdfamilj

merVäder.se | Väderprognos, väderkarta, 5 & 10-dygnsprognos


Annonsera på Resejournalen
  Kontakta oss / Rapportera fel © Copyright 2003-2011 Resejournalen (Version 3.5.15)