Användarnamn: Lösenord:    

Information Information

Många artikelförfattare vill gärna ha respons i form av konstruktiv kritik.

Hos Resejournalen kan man ge det dels genom att betygsätta artikeln och dels genom att ge artikeln en kommentar.

Nyckelord är ord som beskriver artikeln. Tryck på ett nyckelord för att hitta andra artiklar med samma nyckelord.

Information Annons
Information Mest lästa artiklarna
Calle / Bordershop /..138027 ggr
NAZAR ETT OSERIÖST..46061 ggr
How to behave in..32056 ggr
Resan till den..31627 ggr
How to behave in..30719 ggr
Underbara Thassos!27088 ggr
Cityguide: Chicago26907 ggr
How to behave in..26589 ggr
Två Thaifrälsta..23385 ggr
Hangzhou - The place..22525 ggr
 
  Artiklar > Guider > Resetips inför Euro 16:

Resetips inför Euro 16

Publicerad: 2016-02-13 00.22  |  Senast ändrad: 2016-03-05 02.23

  • Skriv ut
  • Betygsätt
  • Kommentera
  • Denna funktion gör det möjligt att bokmärka och dela med dig direkt till sociala nätverk.

Många sportfans ser fram emot de kommande Olympiska Spelen i Rio 2016, men för dem som ser fram emot ett högklassigt sportevent lite närmre hemma är Euro 16 fotbollsturnering ett bra val.

Tack vare stjärnspelare som Zlatan, som helt på egen hand bar en annars medioker Svensk sida genom de kvalificerande stegen, kommer Sverige dyka upp i finalen som kommer ta plats i Frankrike från 10 juni till 10 juli. 

Så vare sig om du är där för att se om det svenska laget kan återskapa formen från UEFA 92 turneringen, eller bara vill söka upp några frestande bettingmöjligheter, så kommer här en överblick över hur du kan följa lagets utveckling med en resa till Frankrike för Euro 16.

Paris


Sveriges första spel utspelar sig emot de orädda underdogen från Irland i den nationella stadion i Paris, Stade de France, den 13:e juni. Det kommer krävas av den sidan att få en bra start i vad som kommer att vara en tuff grupp, och likaså att hitta överkomliga billiga boendemöjligheter i huvudstaden kring den här tiden kommer vara mycket svårt.

Flera lugna hotell i områden såsom Menilmontant kan dock erbjuda ett passande avslappnande sätt att se sig omkring, hinna med matchen och förbereda sig inför nästa match.

Toulouse


Nästa match kommer se Sveriges armé av supporters resa till Toulouse långt sydväst ut på landet där de kommer ta sig an jättarna från Italien. 

Trots att det italienska laget inte har presterat lika bra som i sina glansdagar, erbjuder de fortfarande många intensiva sport betting möjligheter med hemsidor som Betway som erbjuder några riktigt attraktiva odds på detta spel och flera andra sportturneringar i världsklass.

Den kommunala stadion är en prestigefull plats i Toulouse, men medan du är i staden kan en resa till Basilica of St Sernin erbjuda några unika stunder av lugn bort från all action kring fotbollsmatcherna.

Nice


Ett av de mest attraktiva resmålen för vilket svenskt fotbollsfan som helst skulle vara en resa till Allianz Riviera i Nice på den franska Rivieran. Här får vi se Sverige ta an den belgiska sidan i vad som kan bli en mycket spännande match i fotbollsturneringen. Och vare sig resultaten går åt Sveriges håll eller inte kommer det att vara en perfekt ursäkt till att åka och suga i sig medelhavs-solen.

Så vare sig du gillar våra odds i fotbollsbetting eller bara vill omfamna atmosfären kring denna fascinerande tävling, ser Euro 16 återigen ut att bli en fotbollstävling i toppklass.

Av:  AnetteS

Nyckelord: fotboll, em i fotboll 2016

  • Skriv ut
  • Betygsätt
  • Kommentera
  • Denna funktion gör det möjligt att bokmärka och dela med dig direkt till sociala nätverk.
Betygsätt artikeln
Logga in för att betygsättaLogga in för att betygsättaLogga in för att betygsättaLogga in för att betygsättaLogga in för att betygsätta(Logga in för att betygsätta)
Läst: 3919 ggr | Betyg: 0,00 (0 röster)

Kommentera artikeln

Du måste vara registrerad och inloggad för att kunna kommentera.

theoldman (skrev 2016-02-25 13:36):
es super


 
 
 

Bli värdfamilj

merVäder.se | Väderprognos, väderkarta, 5 & 10-dygnsprognos


Annonsera på Resejournalen
  Kontakta oss / Rapportera fel © Copyright 2003-2011 Resejournalen (Version 3.5.15)